Hotels.com

Hotels.com är en av de ledande leverantörerna av hotellrum i världen idag och de erbjuder en riktigt bra bokningstjänst på sin webbplats som ingår i ett stort eget nätverk av webbplatser och callcenter.

Hos dem hittar du som resenär ett gigantiskt urval av alternativ för ditt semesterboende, både enskilda hotell och större hotellkedjor plus självhushåll över hela världen. På sajten hittar du information om priser på hotell, standard, bekvämligheter och tillgänglighet. En av sakerna som Hotels.com har specialiserat sig på är att hitta logi för dig som vill resa under perioder som normalt sett är utsålda.

Det är enkelt att hitta och boka boende på Hotels.com på startsidan hittar du en mycket användarvänlig sökmotor där du bara fyller i vart du vill åka, när du vill checka in och checka ut samt hur många det är som ska resa. Dem tillhandahåller fler än 135 000 olika hotell runt om i världen, har en prisgaranti och du kan när som helst nå dem via telefon om du undrar något. På varje hotell som du kan boka genom sajten finns det dessutom hotellomdömen som du kan läsa inför resan. Du kan jämföra och boka hotellet enkelt och smidigt på deras sajt dygnet runt.

Visste du att?

Hotels.com klarar av att leverera hotellrum till de flesta huvudstäderna runt om i världen. Men inte till Nordkoreas huvudstad Pyongyang. Hotels.com har inga hotell alls i Nordkorea.

Booking.com